Niet enkel de operatie is bepalend voor een goed resultaat, ook een goede nazorg en revalidatie zijn van groot belang. Een goed resultaat is het werk van een volledig team.

Ik, Dr. Bogaert, werk in de associatie “orthopedie Hasselt-Herk”. Ik garandeer u steeds persoonlijk de protheses bij mijn patiënten te plaatsen. Dr. Jorissen en Dr. Schollen zijn ook gespecialiseerd in heupchirurgie.

Na mijn opleiding tot orthopedisch chirurg bleef ik één jaar aan de Universiteit, enkel en alleen om mij verder te bekwamen in de heupchirurgie.

Ik volg regelmatig orthopedische congressen en bezoek eminente collega’s, teneinde op de hoogte te blijven van de meest recente evoluties en technieken.

Onze anesthesisten zorgen voor de voor u best aangepaste anesthesie en volgen u op gedurende de eerste uren na de ingreep.

Aan het hoofd van de verpleegkundige zorg staat Dhr. Danny Senden en voor de revalidatie zorgen de kinesitherapeuten Dhr. Patrick Vanluydt en Mevr. Krista Jans samen met de ergotherapeut Mevr. Nathalie Millen en hun collega’s. Door het grote aanbod hebben zij een unieke ervaring opgebouwd.

 

 

heapteam