Geachte patiënt(e),

Tijdens de laatste consultaties is gebleken dat U een kandidaat bent voor een totale heupprothese. Als de arthrose in de heup te ver gevorderd is, is dit inderdaad de enige oplossing. Het is een prima oplossing, met goede resultaten, maar het blijft ook een belangrijke operatie, die goed moet worden voorbereid.

Daarom deze informatie-website. Deze moet U begeleiden bij de voorbereiding van de operatie en U meer uitleg geven over de ingreep zelf en over de revalidatie nadien.

De wenbsite bestaat uit voglende delen:

Hoofdstukken: informatie over Uw aandoening en over wat een heupprothese precies is. Hierin zal U eveneens informatie vinden over de opname in het ziekenhuis en over de operatie. Tevens zal uitleg worden gegeven over de revalidatie nadien.

Extra > Vragenlijsten: vragenlijsten, die U samen met Uw huisarts dient in orde te brengen voor Uw opname in het ziekenhuis.

Extra > Formulieren: formulieren, die zullen gebruikt worden tijdens Uw opname en na Uw ontslag. Breng deze gewoon mee naar het ziekenhuis, wanneer U wordt opgenomen voor de operatie.

Lees deze informatie-brochure zorgvuldig. Indien er toch nog belangrijke vragen zouden zijn, kan U mij altijd contacteren op de volgende telefoonnummers:

013/55.39.30

013/55.06.74

Met de meeste hoogachting,

Dr. J. Bogaert.